Bienvenidos a la web de la Asociación de Vecinos de Colinas

jueves, 23 de octubre de 2008

EXPOSICIÓ "PAISATGES DE GUERRA"





La mostra es podrà visitar al Centre Sociocultural del 22 d'octubre al 5 de novembre en horari de 9 a 21 hores





El Centre Sociocultural de l'Eliana acull l'exposició “Landscapes of War (Paisatges de Guerra)”, un projecte europeu que pretén compilar i inventariar el patrimoni bèl•lic del segle XX a la Unió Europea.



Al acte d´inauguració, que comptà amb la presència de l'alcalde de l'Eliana, José María Ángel, del Secretari del Consell Valencià de Cultura (CVC), Jesús Huguet, del Secretari General de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), Jose Antonio Redorat, del cap de l´àrea de Turisme i Cultura de la Federació Valenciana de Municipis y Províncies, Eugenio de Manuel Rozalen., i de l’arquitecte i membre del CEL, Luis Coll, va acudir un grup important de veïns de Sant Antoni, acompanyant a la junta de govern de la Coordinadora .



“Landscapes of war” il•lustra els paisatges de guerra dels països participants al projecte (Espanya, França, Itàlia, Alemanya i Regne Unit) dividits en paisatges d'aviació, marítims, de defensa i camps de batalla. Com va indicar en la seua intervenció Jesús Huguet, secretari del CVC, “la mostra difón els vestigis de la guerra amb una intenció clarament pacifista. És un cant a la pau".



Cal recordar que, al nostre municipi, i a les seues proximitats, tenim restes de la línia defensiva de València de l'època de l'última guerra civil,

No hay comentarios: